Ajankohtaista

Tältä sivulta voit lukea Taimin ajankohtaisia tapahtumia ja ilmoituksia!

Lähdetään yhdessä katsomaan Mamma Mia -elokuvaa ti 21.8.2018

klo 14.15 Plevna

Valmistaudu jälleen laulamaan, tanssimaan, nauramaan ja rakastamaan!

Kokonainen vuosikymmen on kulunut siitä, kun Mamma Mia! Elokuva nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa. Nyt kutsumme sinut takaisin maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, kokonaan uuden, ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin! Kesällä 2018 ensi-iltansa saavassa elokuvassa nähdään rooleihinsa palaava alkuperäinen näyttelijäkaarti sekä uusia nimiä, mukana mm. Lily James (Cinderella, Baby Driver, Downton Abbey).

Mamma Mia! Here We Go Again -elokuvan tuotannosta vastaavat alkuperäisen elokuvan tuottajat Judy Craymer ja Gary Goetzman. Craymer on myös maailmanlaajuiseksi menestykseksi nousseen hittimusikaalin luoja.
Liput maksavat 5 €. Ilmoittaudu Tomi Suomalaiselle (puh. (050) 408 8474) ja suorita maksu toimistoon tai Tomille viimeistään ma 20.8.

Liput saa Plevnan aulassa klo 14.00

Hervannan kuntosali vuorot 

Maanantaisin klo 12-13.00

Torstaisin klo 12-13.00

Vertaisryhmä kokoontuu kerran kuussa Taimin tiloissa. Syksyn ensimmäinen kokoontumiskerta on 6.9. Ryhmä on tarkoitettu kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja skitsoaffektiivista häiriöitä sairastaville.

Ryhmä kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 Koulukatu 11, Rauha-tilassa. Käynti sisäpihan puolelta. Ovessa lukee tilan nimi.

Nuorille aikuisille vertaisryhmä ja yksilö-keskusteluaikoja syyskuun alusta

Mielenterveysyhdistys Taimi ry:ssä alkaa syyskuun alussa nuorille aikuisille (18-30 v) suunnattu vertaisryhmä ja myös keskusteluapua yksityisesti sitä tarvitseville.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 5.9. alkaen
17-18 Nuorten aikuisten (18-30 v) keskusteluryhmä Rauha-tilassa, Koulukatu 11, käynti sisäpihan puolelta (ulko-ovessa lukee tilan nimi)
Ryhmässä keskustellaan erilaisista mielenterveyden haasteista. Ryhmään voi tulla keskustelemaan, saamaan vertaistukea tai kuuntelemaan. Tervetuloa!

Lähde mukaan Lempäälään
Tiistaina 14.8.
Matkustamme junalla, lähtö klo 12.13, paluu 15.24.
Junamatka kestää reilun 10 minuuttia.
Tapaaminen Tampereen rautatieaseman edessä klo 12.
Käymme tutustumassa Pyhä Birgitan kirkkoon ja viehättävään Antiikkikahvila Siiriin. (kävelyä tulee edestakaisin n. 2 km)
Junamatkan kustantaa Taimi ry. Kahvilassa ostokset omakustanteisesti (keittolounas+ jälkiruoka n. 10 e, kahvi 2,50 ja pulla 3,50, kakut 4-5 e).
Ilm. viimeistään pe 10.8. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 135 1351

Lisää ryhmiä Taimiin. Oletko suunnitellut ryhmän perustamista aiheesta, joka sinua kiinnostaa tai jonka olet itse kokenut?

Kiinnostaisiko sinua erilaisten elämässä vastaan tulleiden kriisien ja vaikeuksien pohjalta vertaisryhmän perustaminen: työttömyys, työuupumus, avioero, lapsiperheiden haasteet, murkkuperheiden kaaos, yksinäisyys, taloudelliset vaikeudet, mielenterveyden haasteet tai jotain muuta?

Onko sinulla jotain osaamista, jonka haluaisit jakaa ryhmän kanssa: musiikki, kuvataide, kirjoittaminen, lukeminen, käsityöt, askartelu tai jotain muuta?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada ryhmävalmennusta ryhmän ohjaamiseen. Mielenterveysyhdistys Taimi ry järjestää valmennuksen, jonka tarkoituksena on kehittää ryhmänohjaajan tietoja sekä taitoja. Valmennusten osa-alueet liittyvät ryhmädynamiikan, -ohjausmenetelmien ja -ilmiöiden käyttöön sekä oman persoonallisen ohjaustavan pohtimiseen sekä kehittämiseen.

Tule mukaan. Koulutuksen aikana voit jo perustaa oman ryhmän, Taimi ry tarjoaa tilat ja tuen.

Koulutus järjestetään keskiviikkoisin klo 17-19. 29.8., 12.9., 24.10., ja 14.11. Kouluttajana on Ville Salonen (villenverstas.com). Paikka: Koulukatu 11, 33200 Tampere, Valo-tila (käynti sisäpihan puolelta, ulko-ovessa on tilan nimi)

Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 0400 686 698.

Ei jalkapalloa

Ma

9.7

To

21.6

12.7

19.7

 

Bingo joka torstai kello 15.00 kohtaamispaikka Toivossa, Ruusantalon yläkerrassa, myös kesä ja elokuussa.

Saunavuoro on kesällä keskiviikkoisin Naiset klo 14-15 ja miehet klo 15-16.30.

Saunavuoroja ei ole heinäkuussa

Kevään toimintakausi on loppunut, jatkamme 3.9. Kesän toimintakalenterin löydät täältä