Taimin toimitalo ”Ruusantalo” on auki vuoden jokaisena päivänä. Haluatko olla mukana takaamassa, että jatkossakin näin on?

Kohtaamispaikan valvojan tehtäviin kuuluu avata ja sulkea ovet, kahvin keitto, tiskikoneen käyttö, yleissiisteydestä huolehtiminen, seurustelu kävijöiden kanssa.

Pienelläkin panoksella olet mukana varmistamassa, että Ruusantalo on paikka, jonne aina voi mennä ja tavata kavereita sekä löytää uusia. Kohtaamispaikkatoiminta on yksinäisyyden torjuntaa parhaimmillaan. Vapaaehtoisten vuorot ovat ma-pe klo klo 12–15 ja 15–18 sekä la-su sekä kaikkien juhlapyhien, arkipyhien ja kesälomien ym. loma-aikojen ajan klo 13–17 .Valvojia pyritään saamaan kaksi vuorolle.

Tule mukaan mukavaan Taimilaisten vapaaehtoisporukkaan!

Kaikkiin Taimin vapaaehtoistehtäviin opastetaan. Lisäksi tapaamme yhdessä kaikkien vapaaehtoisten kanssa kahvikupin äärellä kokemuksia vaihtaen noin joka toinen kuukausi. Järjestämme yhteisiä virkistäytymis- ja koulutuspäiviä, käymme elokuvissa yms. Tarpeen mukaan on mahdollisuus myös vapaaehtoisten työnohjaukseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: Ritva Merinen,
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0400 686698 (klo 10.30-15)

ps. myös muita vapaaehtoistöitä on tarjolla: haluatko perustaa oman ryhmän? Oletko hyvä järjestämään tapahtumia, kulttuuri-iltoja musiikin tai muun merkeissä: meillä on estradi ja yleisö valmiina :). Haluatko tehdä juttuja Kipunoita-lehteen? Vai jotakin ihan muuta??? Ota yhteyttä ja suunnitellaan + toteutetaan!