Rauhaa ja voimia hyväksymisestä

Kurssi perustuu teoksiin, joita psykologian ja psykoterapian ammattilaiset ovat kirjoittaneet aiheesta. Kirjoja ei osallistumiseen kuitenkaan tarvita, vaan vertaisohjaaja alustaa kertakohtaisesta teemasta.

Tämän teeman ympäriltä jaetaan yhdessä kokemuksia, ajatuksia ja selviytymiskeinoja. Kurssilla tutustutaan hyväksyvään suhtautumistapaan menetelmänä ja sen hyödyntämiseen erilaisissa tilanteissa. Ryhmässä opitaan uutta ja pyritään pääsemään kunkin itselleen asettamiin tavoitteisiin yhteisten sisältöjen pohjalta.

Kyseessä on siis prosessimuotoinen oma-apuryhmä. Muistiinpanovälineistä (esim. kovakantinen vihko ja kynä) on hyötyä, ja myös vesipullon voi halutessaan ottaa mukaan.

Tauolla on mahdollista käydä Kohtaamispaikan kahviotilassa. Ryhmäkertoja on kahdeksan, ja ne pidetään maanantaisin klo 15-17 4.9., 11.9. ja 18.9., 2.10., 9.10., 16.10. ja 23.10. sekä 6.11. Lisäksi on ratkaisukeskeiseen menetelmään perustuvia lisäkertoja 20.11. ja 27.11. Paikkana on Taimi ry:n Ruusantalo, Koulukatu 11, 33200 Tampere. Ryhmä kokoontuu Into-tilassa. (Käynti Ruusantalon sisäpihalta, ulko-ovessa lukee ryhmätilan nimi.)

Kukin kokoontuminen kestää kaksi tuntia, mukaan lukien 20-30 minuutin tauko.

Ryhmän luonteen vuoksi siinä olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian, aivan viimeistään neljännellä kerralla. Tällöin pääsee myös paremmin vaikuttamaan kokoontumisten sisältöihin. Tarvittaessa peruthan osallistumisesti toimistolle viimeistään ryhmän kokoontumispäivänä klo 14:ään mennessä.

RYHMÄÄN MAHTUU UUSIA, MUKAAN PÄÄSEE VIELÄ NELJÄNNELLE KERRALLE SAAKKA ELI ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN PE 29.9. TAIMIN TOIMISTOON, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 135 1351