Olen Niko Hurme ja aloitan Taimissa ryhmien ohjaamisen tammikuussa 2018. Olen opintovapaalla luokanopettajan työstä ja suoritan parhaillaan psykologian opintoja. Haaveeni on psykoterapeutin ammatti. Opintojeni ohessa minulla on mahdollisuus tehdä myös jotain muuta mielenkiintoista ja ohjaustyö Taimi ry:ssä on juuri sitä! Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan ryhmien toimintaan. Nähdään ryhmissä!

Keskustelua hyvinvoinnista!

Ryhmä kokoontuu  tiistaisin klo 14 Arvo tilassa, Koulukatu 11 (käynti Arvoon sisäpihan kautta, ulko-ovessa lukee tilan nimi)

Ryhmässä on mahdollista vapaasti keskustella masennukseen tai yksinäisyyteen tai muuhun tilanteeseen liittyvistä haasteista ja jakaa halutessaan omia kokemuksiaan aiheesta. Ryhmässä voi olla juuri niin aktiivinen kuin haluaa. Toiselle pelkkä kuunteleminen voi olla luontaisempaa kuin toiselle. Olkaamme siis omia itsejämme ja luodaan hyvä keskustelun ja ajatustenvaihdon ilmapiiri. Tervetuloa!

Ohjaaja  Niko

Kävellen mieli ja keho virkeäksi!

perjantaisin klo 14. Lähtö Ruusantalon edestä, Koulukatu 11.

Oletko koskaan huomannut, että raitis ilma, kävely ja juttelu virkistävät mieltä ja selkeyttävät ajatuksia? Ryhmässä otamme rennosti, lähdemme kävelylle ja rupattelemaan erilaisista asioista tarpeen mukaan. Tervetuloa!

Ohjaaja Niko