Lisää ryhmiä Taimiin. Oletko suunnitellut ryhmän perustamista aiheesta, joka sinua kiinnostaa tai jonka olet itse kokenut?

Kiinnostaisiko sinua erilaisten elämässä vastaan tulleiden kriisien ja vaikeuksien pohjalta vertaisryhmän perustaminen: työttömyys, työuupumus, avioero, lapsiperheiden haasteet, murkkuperheiden kaaos, yksinäisyys, taloudelliset vaikeudet, mielenterveyden haasteet tai jotain muuta?

Onko sinulla jotain osaamista, jonka haluaisit jakaa ryhmän kanssa: musiikki, kuvataide, kirjoittaminen, lukeminen, käsityöt, askartelu tai jotain muuta?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada ryhmävalmennusta ryhmän ohjaamiseen. Mielenterveysyhdistys Taimi ry järjestää valmennuksen, jonka tarkoituksena on kehittää ryhmänohjaajan tietoja sekä taitoja. Valmennusten osa-alueet liittyvät ryhmädynamiikan, -ohjausmenetelmien ja -ilmiöiden käyttöön sekä oman persoonallisen ohjaustavan pohtimiseen sekä kehittämiseen.

Tule mukaan. Koulutuksen aikana voit jo perustaa oman ryhmän, Taimi ry tarjoaa tilat ja tuen.

Koulutus järjestetään keskiviikkoisin klo 17-19. 29.8., 12.9., 24.10., ja 14.11. Kouluttajana on Ville Salonen (villenverstas.com). Paikka: Koulukatu 11, 33200 Tampere, Valo-tila (käynti sisäpihan puolelta, ulko-ovessa on tilan nimi)

Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 0400 686 698.