Taimissa kokoontuu vertaisryhmiä viikoittain noin 40. Ryhmät ovat keskustelu-, musiikki-, kuvataide-, kädentaidot-, kielet-, kirjallisuus- sekä liikuntaryhmiä. Vertaisryhmissä ohjaaja on vertainen/vapaaehtoinen. Liikuntaryhmissä pääsääntöisesti ohjaaja on yhdistyksen työntekijä ja jäsentoiminnan ohjaaja. Fyysistä kuntoa ylläpitäviä ryhmiä Taimin ryhmistä on viikoittain n. 10. Näitä ryhmiä ovat kuntosalit, kuntonyrkkeily, kävelyt, palloiluryhmät, jooga ja vesijumppa. Ryhmien kokoontumisajat ja -paikat loytyvät toimintakalenterista.

Retket ym.

Joka kesä taimilaiset tekevät päivän pituisen kesäretken. Lisäksi järjestetään luontovaelluksia ja muita tutustumismatkoja lähikohteisiin.
Yhdistyksen jäsenet käyvät yhdessä elokuvissa ja teattereissa. Näistä tiedotetaan nettisivuilla ajankohtaista-palstalla ja ryhmissä sekä Ruusantalon ilmoitustauluilla.

Tiedotus

Taimin Kipunoita -lehdellä on 1500 kappaleen levikki. Lisäksi yhdistys tiedottaa toiminnastaan lähes päivittäin Aamulehden menopalstalla.

Vapaaehtoistyö

Yhdistys tarjoaa monipuolista ja kannustavaa työskentelyä jokaiselle hänen oman taitonsa, halunsa ja innostuksensa mukaan. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä!

Kohtaamispaikkatoiminta

Ruusantalossa on kohtaamispaikka Toivo kahvittelua, yhdessäoloa ja keskustelua varten. Tilassa on myös kaksi nettiyhteys-konetta. Alakerrassa on tilat on biljardin peluuta sekä muita pelejä ja musiikin kuuntelua varten. Siellä on myös nettiyhteys. Alakerta on avoinna silloin, kun kohtaamispaikkakin on. Kohtaamispaikka on avoinna ma-pe klo 12-18. Viikonlopun aukioloista ilmoitamme erikseen.

sauvat

Sauvakävelyryhmä Ruusantalon edessä.