Taimin keskustelut

×

Huomautus

Foorumi on vain luku -tilassa.

Topic-icon Hui hai eli jäähyväiset yksinäisyydelle

  • Anonyymi
  • Anonyymi hahmo Kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
11 kuukautta 6 päivää sitten #1 : Anonyymi
Hei ja kiitos kaikille, jotka tämän lukevat. Olen 36-vuotias mies Tampereelta ja etsin naista, omaa rakasta, jonka kanssa jakaa elämän iloja ja suruja. Olen toipumassa masennuksesta ja olen nähnyt oman osani elämän nurjaa puolta, yksinäisyyttä ja toivottomuutta, mutta olen tehnyt paljon töitä oman vointini eteen ja se alkaa tuottaa tulosta. Läheinen parisuhde ei ole aina ollut mahdollinen, mutta nyt koen olevani siihen enemmän kuin valmis ja halukas, eikä elämä tunnu enää lainkaan tyydyttävältä yksin, vaan kaipaan elämääni läheisyyttä ja toisen mieltä.

En polta tupakkaa ja käytän alkoholia kohtuudella lähinnä kotioloissa, joten en myöskään pyöri tupakkapaikoilla tai baareissa, mikä käytännössä vaikeuttaa yllättävän paljon uusien ihmisten kohtaamista ja heihin tutustumista. Uudet tuttavuudet jännittävät ja kärsin jonkinasteisesta ujoudesta, mutta olen kyllä hyvin avoin ja puhelias kunhan vähän tutustun toiseen.

Olen kotoisin maaseudulta ja luonto on aina ollut lähellä sydäntäni. Tykkään eläimistä ja jonkinlaisen lemmikin hankinta saattaa olla tulevaisuudenkuvioissa. Harrastan vointini puitteissa liikuntaa, talvisin lähinnä kahvakuulailua, mutta muina aikoina myös aerobista. Tykkään lukea kaikenlaista kaunokirjallisuudesta tietokirjallisuuteen, missä kiinnostuksen kohteena on monenlaiset asiat ja ilmiöt. Musiikkia kuuntelen kausittain vähän kaikenlaista ja tykkään katsella tv-sarjoja ja elokuvia. Harrastan myös PC-pelaamista.

En halua määritellä mitään puitteita joihin Sinun tulisi sopia, koska ensinnäkin hyvin monenlaiset ihmiset voivat herättää kiinnostukseni ja toisekseen koska ei sitä koskaan etukäteen tiedä minkälainen nainen vie jalat alta, toivon Sinun vaan olevan oma ihana itsesi. Jos jotain saan pyytää niin pyydän Sinulta avointa mieltä ja uteliaisuutta, valmiutta tutustua toiseen ihmiseen ja mahdollisuuden antamista rakkaudelle.

Haluaisin vielä lopuksi sanoa, että vaatii varmasti paljon rohkeutta, ja mikä ettei viitseliäisyyttäkin, vastata tällaiseen ilmoitukseen, enkä voi mitenkään luvata, että juuri minä olisin se oikea Sinulle, mutta kannustaisin ottamaan riskin. Toivon todella, että tätä kautta löytyisi se oma rakas paitsi minulle, myös Sinulle, ja meidän kummankin elämästämme tulisi yhdessä paljon rikkaampaa ja kaikinpuolin antoisampaa. Jään odottamaan yhteydenottoasi.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toteutus: Kunena foorumi